Garabandal, Alleen God Weet het!

Garabandal, Alleen God Weet het!

“Garabandal, alleen God weet het” is de eerste film die het waargebeurde verhaal van de verschijningen van de Maagd Maria in San Sebastián de Garabandal (Spanje) naar de bioscoop heeft gebracht.

In Garabandal vertrouwt de Maagd de zieners twee berichten toe en de profetie van een reeks gebeurtenissen – Waarschuwing, Wonder en Straf – bestemd voor de bekering van de mensheid en om haar voor te bereiden op de overwinning van het Onbevlekt Hart van Maria. Voor de kerk is de zaak nog niet afgesloten, laat staan veroordeeld. Mensen zo geliefd als vader Pio, moeder Teresa van Calcutta, pausen Johannes Paulus II en Paulus VI, Sint-Jozef Maria Escrivá de Balaguer, zalige moeder Esperanza de Collevalenza, eerbiedwaardige Marta Robin, en vele anderen geloofden in de bovennatuurlijke aard van de gebeurtenissen van Garabandal.

Onze hemelse Moeder is bezorgd over onze redding. Zij zei het in Garabandal en roept het naar het hart van iedereen die het wil horen. Laat Haar tot je spreken in “Garabandal, alleen God weet het”. Het kan je leven veranderen.

Reacties zijn gesloten.